Rulltårta!

Rulltårta!

250grader 5 min

3 ägg
1 1/2dl socker
2dl mjöl
1tsk bakpulver

Sylt
2 bakplåtspapper
Lite socker

Lägg ett bakplåtspapper på en plåt.
Vispa ägg och socker poröst.
Ha i mjöl och bakpulver.
Häll smeten på bakplåtspappret och bred ut smeten i ett jämnt lager.
In i ugnen 5 min på 250 grader.
Ta fram ett bakplåtspapper lägg på bänken och strö socker på. När rulltårtan är färdig gräddad, stjälp upp kakan på det sockrade pappret.
Ta bort bakplåtspappret och bred sylt på ( jag hade hemkokt jordgubbsylt ).
Tips! Pensla evt med lite vatten på baksidan av pappret, då lossnar det lättare.
Rulla ihop kakan, på längden och låt den vila med skarven ner i en kökshandduk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback